6-gangen proeven bij Michelinster restaurant ML

Het is uitermate knap hoe Mark en Liane al 15 jaar in Haarlem – de stad met meer restaurant stoelen dan inwoners – hun gasten verwennen met hun Michelin ster en 6-gangen proeverij . Een stukje extra genot geeft het prachtige pand uit de 17e eeuw in het centrum van Haarlem zijn met binnentuin.

Na afloop terug naar het dorp Bloemendaal om heerlijk te ontspannen en overnachten in kleinschalig 4*boetiek Hotel Bloemendaal. U heeft de keuze uit een van onze 12 comfortabele en trendy kamers, luxe kamers of 1 van onze 2 heerlijke suites.

Haarlem zit letterlijk vastgeplakt aan Bloemendaal. Naast vervoer met de taxi kunt u natuurlijk ook kiezen voor de fiets!

Natuurlijk kunt u bij terugkomst altijd nog even een drankje aan onze bar in Rusthoek doen om na te genieten. Parkeren is bij Hotel Bloemendaal en Rusthoek gelukkig, dus op verzoek wordt de taxi door ons vast gereserveerd naar Haarlem Restaurant ML

Dit arrangement wordt u aangeboden van dinsdag t/m zaterdag.

Het arrangement 6-gangen Michelin proeven bij ML in Haarlem & 4* boutique ontspannen in Bloemendaal bestaat uit:

 • Welkomstdrankje bij Hotel Bloemendaal
 • Een uitgebreide 6 gangen proeverij bij restaurant ML in Haarlem
 • Natuurlijk het gratis parkeren bij het hotel en de gratis Wifi in het hele hotel
 • Gebruik van taxiservice (meerprijs)
 • En een overnachting in een van onze heerlijke luxe en comfortabele kamers, met Nespresso koffie en thee faciliteiten en een fles complimentary Earth Water
 • Dit arrangement kunt u boeken van dinsdag t/m zaterdag. Voor aankomst op vrijdag en zaterdag geldt een toeslag gerekend van € 10,- per persoon.
  • in een van onze 4 double rooms kost de 6-gangen Michelin proeven € 110,- di,wo, do per persoon, op basis van 2 gasten, op vrij en zat € 120,- pp, obv 2 gasten
  • voor € 25,- per persoon extra kunt u genieten in een luxe kamer en inclusief ontbijt (ons meest uitgebreide ontbijt is € 12,50 pp) € 135,- pp op di, woe, do op basis van 2 gasten, op vrij/zat € 145,- pp obv 2 gasten
  • voor € 145- pp kunt u genieten van 1 van onze 2 suites op dinsdag, woensdag of donderdag inclusief een heerlijk vers ontbijt de volgende dag, op vrijdag en zaterdag is dit € 155,-
  • voor € 12,50 pp extra verwelkomen we u graag in onze unieke Wellness Suite met vrijstaand Philip Starck bad in het midden van de kamer.

U kunt tevens gebruik maken van de volgende, aanvullende faciliteiten:

 • Vervoer per taxi naar en van het restaurant à €30,-
 • Kosten huur 2 fietsen € 25,-
 • Indien u een extra nachtje bijboekt bieden wij u 15% korting op de kamerprijs
  Onze prijzen zijn exclusief toeristenbelasting à €2,05 p.p.p.n.
 • Zie voor overige voorwaarden de ‘Boekingsvoorwaarden arrangementen´.

 

Laat u culinair verwennen, om vervolgens te ontspannen in één van de comfortable trendy kamers, luxe kamers of unieke suites van boutique Hotel Bloemendaal:

 • Welkomstdrankje bij ontvangst in Grand Café De Rusthoek
 • Een exclusief 3-gangen diner of 4-gangen lunch in het Chapeau! arrangement of een Chapeau! Culinair arrangement 5-gangen diner, inclusief ontvangst met aperitief bij Chapeau! en amuses.
 • Natuurlijk het gratis parkeren bij het hotel en de gratis Wifi in het hele hotel
 • Een overnachting naar keuze in een van onze kamers.

Aankomst dinsdag, woensdag of donderdag. Een 3 gangen diner of 4 gangen lunch en
een overnachting in een double room. Kosten € 107,50 per persoon, op basis van 2 gasten.

Voor € 17,50 per persoon extra kunnen we u opgraden naar een luxe kamer inclusief een heerlijk vers ontbijt de volgende dag. De prijs komt dan op € 125,- per persoon op basis van 2 gasten.

Het ultieme genieten is de combinatie Chapeau! met het verblijf in een van onze 2 unieke suites, natuurlijk ook met gebruik van badjas & badslippers, Nespresso koffie en thee faciliteiten, en een heerlijk ontbijt op bed (indien u dit wenst). Dit suite arrangement is € 142,50 per persoon op basis van 2 gasten. Uiteraard zijn alle kamer typen te verlengen tegen een meerprijs op basis van beschikbaarheid.

Voor een 5-gangen menu – dat wordt geserveerd van dinsdag tot en met zaterdag, en een overnachting in een double room kost dit arrangement € 147,50 per persoon, op basis van 2 gasten.
Voor € 17,50 per persoon extra kunnen we u upgraden naar een luxe kamer met Nespresso koffie en thee faciliteiten en inclusief een heerlijk vers ontbijt de volgende dag: € 165,- per persoon op basis van 2 gasten.

Het ultieme genieten is de combinatie met het verblijf in een van onze 2 unieke suites, natuurlijk ook met gebruik van badjas & badslippers, Nespresso koffie en thee faciliteiten, een een heerlijk ontbijt op bed (indien u dit wenst). Dit suite arrangement is € 182,50 per persoon op basis van 2 gasten. Uiteraard zijn alle kamer typen te verlengen tegen een meerprijs op basis van beschikbaarheid.

Vanzelfsprekend kunt u de sommelier bij Chapeau! een heerlijk wijnarrangement laten samen stellen.

Tip.: U kunt tevens fietsen huren voor € 10,- per fiets per dag.
Onze prijzen zijn exclusief toeristenbelasting à €1,95 p.p.p.n.

Zie voor overige voorwaarden de ‘Boekingsvoorwaarden arrangementen´.