Slapen

Onze locatie is uniek als bourgondische voorstad van Amsterdam en Haarlem. Zo hebben we onze twaalf kamers en suites en 3 appartementen ook ingericht: stuk voor stuk unieke, moderne designkamers met comfortable boxspring bedden, walk-in regendouches, airconditioning, Nespresso koffie-machines en Samsung smart tv’s.

We hebben zelf veel gereisd en hebben de kamers ingericht op basis van een aantal ervaringen die wij zelf gehad hebben: de mogelijkheid tot het opladen van apparatuur en mobiele telefoons naast het bed, goede bedden, dekbedden en kussens, walk-in douches (en niet douchen in een bad), gratis wifi overal en geen last hebben van het douchen of het doortrekken van het toilet van andere gasten.

Ons hotel bevindt zich in een monumentaal pand en beschikt over een lift (!). Ook de nieuwe self catering suites bevinden zich in een monumentaal pand naast het hotel.
Voor alle gasten is er gratis WiFi internet. Naast onze small double (25m2) – onze kleinste kamer – hebben we vier comfortabele tweepersoonskamers, 3 luxe kamers en vier bijzondere suites. Waaronder onze Wellness Suite, met een tweepersoons Starck x-bad midden in de kamer- ook fantastisch als bruidssuite!

De andere 3 suites zijn een suite met dubbele regendouche en balkon, een loft-suite met een speciale ronde, met mozaïek ingelegde douche en een suite voor vier personen, met twee luxe, compleet ingerichte hotelkamers en een gezamenlijke woonkamer.

Verder kunnen we eenvoudig, zowel op de eerste als op de tweede verdieping – door middel van connecting doors, een familiekamer creëren.

De bijzondere Spaanse tegels, de mooie lampen, design badkamers en het uitgesproken en hoge kwaliteit behang zorgen voor een moderne en zeer eigentijdse sfeer op iedere kamer in boutique hotel Bloemendaal alsmede in de nieuwe Appartementen Bloemendaal!