Culinair genieten in 2 Michelin Sterren restaurant De Bokkedoorns **

Op en top culinair genieten van een 2 Michelin sterren 3 gangen lunch (dinsdag/vrijdag) of 4 gangen diner (dinsdag/zaterdag) bij Restaurant De Bokkedoorns, inclusief wijnarrangement, water en friandises, natuurlijk is uitbereiding van het aantal gangen mogelijk.

’S Avonds dan heerlijk overnachten in kleinschalig en persoonlijk 4*boetiek Hotel Bloemendaal. U kunt kiezen uit een van onze 12 comfortabele, allen unieke en trendy kamers, luxe kamers of 1 van onze 2 heerlijke suites. Natuurlijk kunt u bij terugkomst uit de Bokkedoorns welkom voor nog drankje aan onze bar in Rusthoek doen om na te genieten. Parkeren is bij Hotel Bloemendaal en Rusthoek nog steeds gratis

Heerlijk Culinair 2 Michelin sterren genieten arrangement bestaat uit:

  • Welkomstdrankje
  • Een uitgebreid 4 gangen lunch op dinsdag/woensdag/donderdag of vrijdag of een 3 gangen diner op dinsdag/zaterdag, zie de specifieke kosten hieronder
  • Inclusief welkomstcocktail, wijnarrangement, water, koffie & friandises bij 2-sterren restaurant de Bokkedoorns
  • Natuurlijk het gratis parkeren bij het hotel en de gratis Wifi in het hele hotel
  • Op verzoek vervoer per taxi of zelf per fiets
  • Een overnachting in een van onze heerlijke luxe en comfortable kamers

Het arrangement met 4-gangen lunch aankomst dinsdag, woensdag of donderdag en een
overnachting in een double room kost  € 142,50 per persoon, op basis van 2 gasten. Voor aankomst op vrijdag geldt een meerprijs van € 10,- pp, € 152,50.

Voor € 25,- per persoon extra  overnacht u in een luxe kamer  en is het ontbijt exclusief: € 167,50 pp op basis van 2 gasten. Voor aankomst op vrijdag is dit € 177,50 pp.

Het ultieme genieten is het verblijven in een van onze 2 unieke suites, natuurlijk ook met gebruik van badjas & badslippers, Nespresso koffie en thee faciliteiten, en een heerlijk ontbijt. Dit suite arrangement is € 180,- per persoon op basis van 2 gasten. Voor aankomst op vrijdag is dit € 190,- pp.

Voor € 12,50 pp extra verwelkomen we u graag in onze unieke Wellness Suite met vrijstaand Philip Starck bad in het midden van de kamer, op vrijdag voor een meerprijs van € 20.- pp.

Uiteraard zijn alle kamer typen te verlengen, hiertoe bieden we u 15% korting op de kamerprijs.
Onze prijzen zijn exclusief toeristenbelasting à €2,05 p.p.p.n.
Zie voor overige voorwaarden de ‘Boekingsvoorwaarden arrangementen´.

Het arrangement met 3-gangen diner aankomst dinsdag, woensdag of donderdag en een overnachting in een double room kost  € 167,50 per persoon, op basis van 2 gasten. Voor aankomst op vrijdag of zaterdag geldt een meerprijs van € 22,50,- pp, € 190,- pp op basis van 2 gasten.

Voor overnachting in een luxe kamer en inclusief ontbijt zijn de kosten € 190,- pp op basis van 2 gasten voor aankomst dinsdag, woensdag of donderdag.  Voor aankomst op vrijdag en zaterdag zijn de kosten € 212,50 pp, op basis van 2 gasten.

Het ultieme genieten is de combinatie met het verblijven in een van onze 2 unieke suites, natuurlijk ook met gebruik van badjas & badslippers, Nespresso koffie en thee faciliteiten, en een heerlijk ontbijt. Dit suite arrangement is € 205,- per persoon op basis van 2 gasten voor aankomst dinsdag, woensdag of donderdag Voor aankomst op vrijdag en zaterdag zijn de kosten € 227,50 pp.

U kunt tevens gebruik maken van de volgende, aanvullende faciliteiten:

  • Een extra gang bij 2 Michelins sterren restaurant de Bokkedoorns voor € 25,- pp inclusief wijnarrangement
  • Vervoer per taxi naar en van het restaurant à €25,-
  • Huur van fietsen @ € 12,50 per fiets
  • Indien u een extra nachtje bijboekt bieden wij u 15% korting op de kamerprijs

Onze prijzen zijn exclusief toeristenbelasting à €2,05 p.p.p.n.

 

Zie voor overige voorwaarden de ‘Boekingsvoorwaarden arrangementen´.